İSTANBUL / ESENYURT - Esenkent Atatürk Ortaokulu

ESENKENT ATATÜRK ORTAOKULU TARİHÇESİ

Okulumuz İstanbul ili Esenyurt ilçe sınırları içerisinde 1997 yılında 14 derslikle İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime başlamıştır. 1999 yılında ise 33 derslikli betonarme yapıya kavuşmuştur. 2013 yılında yapılan dönüşümle Esenkent Atatürk İlkokulu ve Esenkent Atatürk Ortaokulu olarak tek müdürlük kapsamında aynı  binada iki okul olarak ikili eğitime devam etmektedir.

2020 yılında yapılan deprem güçlendirmesi ile birlikte okulumuza kazandırılan 3 derslikle ile birlikte 30 ilkokul dersliği, 3  okul öncesi dersliği ve 2 özel eğitim alt sınıfı dersliği ile birlikte sabah Esenkent Atatürk Ortaokulu öğleden sonra Esenkent Atatürk İlkokulu olarak eğitim öğretime devam etmektedir.

Okulumuza ait Kapalı Spor salonu mevcut olup aktif olarak kullanılmaktadır.

Okul Adresi : Esenkent Mah. Enverpaşa Cad. Onur Güvener Sokak No 1 Esenyurt İSTANBUL

Yayın: 28.03.2021 - Güncelleme: 15.04.2024 16:58 - Görüntülenme: 963