İSTANBUL / ESENYURT - Esenkent Atatürk Ortaokulu

May

Okulumuz Satranç Turnuvası 6-10 Mayıs tarihleri arasında satranç salonunda yapılmaktadır.

1. Etap bugün tamamlandı.

Emeği geçen öğretmenlerimiz Deniz OZAN, Mümin YILMAZ, Nuran BAYRAM ve Uygar ALDEMİR'e teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 3. Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları turunuvasında 3. olmuştur.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tayfun ÖZYOLCU'nunda katılımıyla öğrencilerimiz madalyalarını almıştır.

Okulumuz Öğretmeni Deniz OZAN ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

15-22 Nisan arasında kutlanan Turizm Haftası, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Bülent ÇETİN Bey'in katılımıyla okulumuzda kutlanmıştır.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Esenyurt okul sporlarının düzenlediği ilçe voleybol turnuvasında , Küçükler Voleybol Kız Takımımız İlçe ikincisi olmuştur. Beden eğitimi Öğretmenimiz Battal ÇINAR’ı ve sporcularımızı tebrik ederiz.

Bizim çocuklar bizim başarımız ♥️